In de Media

|B| De Boon in de Tuin
Regelmatig komt De Boon in de Tuin in de media. Het is inmiddels een flinke lijst geworden en daar ben ik best trots op. Super leuk! Ook schrijf ik regelmatig een review van een tuinproduct. Wil je als producent jouw tuinproduct eens grondig laten testen en reviewen door een ervaren moestuinder? Of zie je wat in een samenwerking? Check dan onderaan deze pagina  de mogelijkheden. Of, nog beter, stuur me direct een mail.
mail me op: keesdeboon at hotmail punt com

Tuinseizoen

Het blad staat elke maand boordevol nuttige informatie, adviezen van experts en praktische tips voor de siertuin, moestuin, terras en vijver. Ik werd gevraagd voor een interview over mijn moestuin. Het is een heel mooi artikel geworden. Bedankt!

tuinseizoen magazine interview kees de boon moestuin de boon in de tuin

Landleven special Tuinieren

Elk jaar brengt Landleven magazine een aantal specials uit om te bewaren. In de special over Tuinieren is een mooie verwijzing opgenomen naar dit blog. Bedankt Landleven!

landleven magazine special tuinieren

In Dagblad van het Noorden

Janneke de Jonge ontdekte dit blog en was er helemaal weg van. Ze schreef erover in het Dagblad van het Noorden. Bedankt Janneke!


Op site Eigen Huis & Tuin van RTL

Een mooie vermelding in een nog mooier rijtje: 5x de leukste moestuinblogs. Het lijkt overigens wel verdacht veel op mijn rijtje dat ik al eens in april 2014 opstelde.

rtl, rtl4, eigen huis en tuin vermelding moestuin

Karl van Biesen (vakhovenier) op Facebook

Karl van Biesen (vakhovenier) maakte een mooie verwijzing op zijn Facebookpagina naar de review die ik schreef van Okatsune snoeischaren.

okatsune karl van biesen review snoeischaren

Uitgeverij Scriptum

Onlangs schreef ik een recensie van het boek "De Tuin als Lusthof & Slagveld" van auteurs Corlijn de Groot en Gerda Bosman. Een zinsnede uit die recensie is geciteerd in de najaarsfolder van uitgeverij Scriptum.

Gerda Bosman Corlijn Groot Scriptum tuin lusthof slagveld

In magazine Groei & Bloei

Een foto die ik maakte over rupsen in de spruitkool is geplaatst in het tuinmagazine Groei & Bloei. Hier de foto uit het originele artikel. Wil je ook een foto gebruiken van dit blog? Check hier alle foto's van dit blog en stuur me een mail op keesdeboon at hotmail punt com.

spruiten spruitkool spruitjes rupsen groei bloei media magazine

Nieuwsbrief van Cashew Stadstuinieren

Een mooie vermelding in de digitale nieuwsbrief naar mijn post over het dilemma 'wecken of invriezen' om je oogst goed te bewaren.

cashew stadstuinieren magazine nieuwsbrief

Magazine Home & Garden

Trendwatcher Mirjam Roskamp vindt me iets te jolig, maar hé, kun je ooit té jolig zijn? Liever jolig dan saai, 'so I'll take that as a compliment.

Trendwatcher Mirjam Roskamp home and garden webshoppen

Magazine Buitenleven

Een vermelding in de extra dikke tuinspecial van het blad 'Buitenleven' in het gedeelte 'Groene Vingers' van Mirjam Enzerink. Super leuk.

buitenleven dikke tuinspecial april 2015

Food-special van de Margriet

Een mooie plek tussen gewaardeerde vrouwelijke moestuincollega's: Roos Raak, Moestuinmiep en Moestuinmoeder. Mét een verwijzing naar de bouwbeschrijving voor eigen tuinkist.

margriet food special 2015

Website van De Bonenbende

Mijn recept voor de lekkerste erwtensoep heeft het gemaakt tot de site van De Bonenbende. De bende bestaat uit voedingskundige Yneke Vocking, marketingcommunicatie-expert Stella Damstra en culinair journalist Onno Kleyn. Hun missie? De promotie van peulvruchten. Ze helpen Nederland aan de boon, linze en erwt.

Erwtensoep bruine bonen bende

Magazine Landleven

Een leuke verwijzing in het magazine van Landleven.

Landleven nummer 7 2014 magazine

Magazine Stadstuinieren van Cashew

In het augustusnummer van het blad 'Stadstuinieren' van Cashew staat een mooie vermelding naar mijn blog in het gedeelte met vers lees- en luistervoer.

cashew stadstuinieren magazine

Facebookpagina van de Tuin op Tafel

Prominent in beeld op de header van Facebookpagina van magazine 'de Tuin op Tafel', temidden van allemaal andere moestuinliefhebbers uit België en Nederland.

de tuin op tafel magazine angelo dorny

Website van Tuinieren.nl

Mijn blog is geselecteerd als tuinblog van de maand juni door Tuinieren.nl. Een eervolle titel, want o.a. prestigeuze tuinblogs zoals Tuinhuisje Roos Raak (Roos), Eten uit de Volkstuin (Marleen van Es) en Landseinde (Marike Bijlsma) gingen me voor.

tuinieren tuinieren.nl tuinblog moestuinblog volkstuinblog

Website van Rauwdouwers

Een mooie vermelding in een artikel over Heilige Boontjes (Monstransbonen) van het duo Rauwdouwers. Lees hier mijn post over 'De waarheid achter het Heilige Boontje'.

rauwdouwers bonen

Magzine Bloem & Plant 

Een 'diepte-interview' in de rubriek 'Mensen met passie' in het mei-nummer van Bloem & Plant.

Bloem & Plant mensen met passie mei

Nieuwsbrief van Maarten's Moestuin / VPRO

Een sferisch programma over de moestuin van rascalvinist Maarten 't Hart. De foto bij mijn tweet over het vruchtbare zaad van de Hollandse Monty Don haalde de eerste digitale nieuwsbrief.

maartens moestuin maarten 't hart

Website 'Goed Boeren in de stad'

Twee van mijn recepten zijn opgenomen als 'gast-blog' op de website van Goed Boeren in de Stad.


Magazine Tuinieren

Een 'eervolle' vermelding (tussen twee tuincollega's) in het blad Tuinieren.


tuinieren nummer 2 2014 moestuin volkstuin

Samenwerken is simpel

mail me op: keesdeboon at hotmail punt com
De Boon in de Tuin is een volledig onafhankelijk en authentiek blog over moestuinieren. Dit moestuinblog wordt vooral bezocht door mensen met een liefde voor moestuinieren om te lezen over de moestuin, stadstuinieren, groenten telen, recepten en meer.

De Boon in de Tuin staat voor een no-nonsense benadering moestuinieren en is een knipoog naar de vreemde snijboon die zijn eigen pad trekt met de kernwoorden 'rauw' en 'puur'.

Elke maand 8.000+ unieke bezoekers!

In 2017 werd dit blog méér dan 138.000 keer bezocht (200.000+ pageviews). Gemiddeld 8.000+ unieke bezoekers elke maand. Deze cijfers meet ik met Google Analytics (filtert o.a. spambezoeken eruit).

Diverse reviews (o.a. Okatsune snoeischaren en Aardappelriek) worden als eerste resultaat vermeld in Google. Volop exposure dus voor uw product of bedrijf!

Een samenwerking kan bestaan uit:
  • Productreview
  • Banner (rechter zijbalk) 

Merken die eerder samenwerkten met De Boon

Via productreviews en banners heb ik met diverse merken reeds zeer succesvol samengewerkt. Vaak gaat dit direct via het betreffende merk, soms via een mediabureau. Het heeft in alle gevallen geleid tot mooie exposure voor het betreffende merk of product.